det är kul att promenera

Idag har jag haft en jäkla tur för jag hann inte med promenaden på dagen utan fick ta den när jag kom hem till Storfinnforsen igen.

Och tro mig eller ej, men där på Sveavägen höll Håkan och Eva på att mingla med varandra, ja Pepsi och Svea var också där. Då blev jag bjuden på en vårwhisky och till yttermera visso fick jag med mig en likaledes till min stiliga och spänstiga  gubbe. Han har satt igång sin cykel så nu kan han cykla runt här i byn och terrorisera alla grannar.

Min promenad blev något rumphuggen, men tjugo effektiva minuter har jag gått i alla fall. Kalorierna slutade på 1500, whiskyn inberäknad.

Livet är härligt, inte besvärligt och snart skall jag köpa en tjusig joggingoverall med låg midja och tight jacka, storlek 36. Sedan skall jag jogga runt på stigarna runt byn och ha pannband och se förtjusande ut.

Tack gode gud för att jag är född i Sverige, inga krig och inga djävlar som driver terror med oss civilister, det är fullt acceptabelt med lögnaktiga och giriga politiker när man betänker hur en stor del av mänskligheten har det.

Tycker för övrigt att det inte borde vara skattepliktigt att ta med sin partner på bonusresor, då belastar dom i alla fall inte facket med kontokortbetalda bordellbesök ( i det sköna Italien finns det säkert sådana för kvinnliga pampar också).

Godnatt och puss till hela världen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: