NU är gårdagens imorgon

Och än har jag inte promenerat en enda meter, utom den till frukostbordet. Men i skrivande stund växer beslutsamheten, det blir en tur runt det vårfräscha Storfinnforsen.

Min bror har kommit hem från sjukhuset, jag och resten av klanen håller andan för att det skall gå bra och att han skall återgå till att vara en förhållandevis glad lillebror.

Det är faktiskt skitväder så jag har inte lust att gå ut, måste intala mig hur skönt det kommer att bli, dessutom behöver man inte pulsa i snö, vilket torde räknas som ett plus på livets balansräkning.

Jag har haft lite problem med ätandet sedan jag kom hem, ett par små återfall har jag faktiskt haft. Två gånger har jag ätit sockerkaka, visserligen utan att sluka hela, men ändå. En kväll hade jag vindruvsfrossa, dom var så söta och goda att jag inte kunnde sluta äta.

Troligen beror det på att jag älskar att vara här hemma och tycker det är slöseri med tid att gå och lägga sig när jag får sockersug. Det gjorde jag ju alltid när vi var borta.

Ja, ja det får bli ordning med det, för hur fan skall jag annars kunna dansa som en skir älva på blommande sommarängar? Jag vill inte klafsa runt i foppatofflor och mjukisbyxor. Nej jag vill vara smal och vacker, kanske skall jag bli rödhårig också. Vita pannband syns bättre då.

Annonser

2 svar to “NU är gårdagens imorgon”

 1. Ariel Says:

  Men du… du är vacker..!! Att vara lite rund om rumpan gör inte att man blir ovacker!!

  Men akta dig för det röda håret du.. ta och bli en vacker brunett istället.. en dansdrottning med pepparkornsögon och ljuvt leende.. 😉

 2. Bubblor Says:

  Tack så mycket, men det är inte så allvarligt med jakten på att bli snygg utan det är mer ett sätt att peppa mig själv att hålla mig till dieten.
  För övrigt är rött hår snyggt som tusan.
  Kram Mamma


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: