Vårdagjämning

Själva ordet, vårdagjämning, lämnar en frisk fläkt omkring sig. Ordet passar också precis in i min omstylade blogg. Vårdagjämning, visst låter det ljusgrönt, pastellklingande och helt underbart.

Nu ser man inte direkt nån vår här,  för i går rasade inte snöstormen, men det snöade så marken är kritvit.  Stefan har varit här med traktorn så vägarna är farbara, men trots det strålar omgivningen i oskuldsfull vithet.

I går fick jag svar från  (f)y-buss på min reklamation, dom skrev och tackade för att jag gjort dom uppmärksam på felet på deras hemsida. Samtidigt beklagade dom att dom tyvärr inte kunde hjälpa någon som inte anmält felet innan hon upptäckte det.

Men jag är en hämdlysten och bitsk dam i mina bästa år, så jag har skrivit till Sverker Olofsson på Plus och berättat mitt lidandes historia.

Det skulle vara så kul att få knäppa såna där mallgrodor på näsan. Det vore ju bättre att dom sålde biljetter till månen, dit har ju människan ändå färdats.  Rymdskepp existerar bevisligen, däremot tidsmaskiner ligger nog på fantasiplanet än så länge, men vem vet…..men en tidsmaskin är exakt vad som behövs för att nyttja den biljett som dom sålde till mig.

Att påbörja återresan innan man kommit fram går inte, eller? Att reklamera ett fel innan man sett det går inte, eller?

Nog tjatat om ”mormorsmarodören”, nu blir det annat ljud i skällan. Har Ni hört talas om min sparkstötting, en röd variant, på vilken jag tar mig fram genom vildmarken i de djupa norrländska skogarna. Ja, lite överdrifter får man ta till om man vill bli uppmärksammad och det vill jag!

I gårkväll åkte 17 skotrar vårt spår, jag glädjer mig, infantilt, vid tanken på hur plant och bra detta skall ha gjort vårt ”elljusspår”(ellinje utan ljus, men ändå). Jäklar vad det ska gå.

Gårdagens mat

Frukost: 3 st kokta ägg

Lunch: kycklinpytt på resterna av kycklingen från dagen innan, wokgrönsaker och coleslaw.

Middag: köttfärssås utan ketchup, men med lite philadelpiaost i  för konsistensens skull, brockolimos, salladsblad, gurka och tomat.

Så var det med det och snart är jag smal som en blyertspenna, och då ska Ni få se…..Hej då!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: