Hälsporre

Har Du ont i  magen

gå till Per i hagen

har Du ont i foten

är det Gösta som har boten

Hälsporre,det gör ont, ont, ont….jag haltade runt i korridorerna och var glad när mamma satte sig i rullstolen för då hade jag lite stöd. Jag höll mig krampaktigt fast i den och hoppades att det inte skulle märkas att jag använde den som rollator.

Det var då jag mötte Gösta, en speleman och hälbrägdagörare från det sköna Hälsingland. Han erbjöd mig bot och som den tvivlare jag är smilade jag bara….men……det gjorde outhärdligt ont att gå på foten och doktorn rekommenderade bara voltarensalva och jag tror att mjukost hade gjort lika stor verkan.

Titta på bilden, mannen är Gösta, den vita klumpen han håller handen på, det är min fot. Det strömmade värme från hans hand rätt in i den värsta smärtan och redan efter första gången upplevde jag stor lindring.

Var det inbillning?

I så fall måste tankens kraft vara oerhörd….tre gånger var jag hos Gösta och foten blev bättre för varje gång. Den är fortfarande inte helt smärtfri men jag går numera tämligen oberört……..Jag vet knappt vad jag ska tro……

Tack Gösta!

Annonser

2 svar to “Hälsporre”

  1. Lennart Says:

    Tur att Gösta finns i alla fall

  2. bubblor Says:

    Hej Lennart och tack för dina kommentarer, de stärker min skrivarlust. Här har kommit lite pudersnö under natten men solen tittar fram alltimellanåt så det kan bli en vacker dag. Ha det bra!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: