Häftiga färger

Fick för mig att visa en nystylad interiör från Tervis, det är korridoren där läkare och massörer håller till. När jag kom in där första gången ryggade jag tillbaka men kom efter ett tag att känna mig glad i själen varje gång jag kom dit.

Färgterapi?

Nej, jag fixade inte gårdagen….en av cafègästerna gav mig ett paket hembakt tunnbröd och när jag kom hem dök jag ner i påsen och kunde inte sluta käka…..jag är ett svagt kräk……ett avgrundens avskum…….en tjockis som aldrig kommer att bli smal, ett rö för vinden eller över huvud taget helt kass.

Så där ja, nu har jag grälat färdigt på mig själv. Nu tar jag nya tag, mitt inre jag (det sämre, sockerberoende jaget) ska inte inbilla sig att mitt överjag tappat idealen…..nej, nej, nej efter varje nederlag reser jag mig igen…för, Ni vet ju vad…..DET ÄR DEN HÄR GÅNGEN JAG SKALL LYCKAS!

Ciao

Annonser

Ett svar to “Häftiga färger”

  1. Lennart Says:

    Det är nog få som kan motstå ett paket hembakt tunnbröd, helst med messmör, så förstår dig. Då det gäller Tervis så kanske man kan dämpa färgerna litet med att ta på sig solglasögon. I örigt har det varit soligt ochlugnt på mrogonen så gick runt byn med Bailey. Nu har det tyvärr mulnat på och till natten och i morgon ska det bli skitväder med blötsnö igen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: